Egyre lassabban telnek a napok és az órák aug. 21-éig. Ez lesz az a piros betűs nap, amikor a Zoot Woman általam nagyon várt 3. lemeze végre megjelenik, több halasztás után.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Aki ismer, és akivel valaha is beszélgettem a zenéről, azt hiszem legalább egyszer hallhatta a számból elhangozni a bűvös mondatot: Stuart Price az isten. Úgy tűnik, ez a véleményem most sem fog változni.

A véletlennek hála, pár új számot (is), és egy kellemes kis riportot megtaláltam a Neten itt:

http://redbullmusicacademyradio.com/shows/1781/

(Klikk a Play show-ra, és megéri a többi műsor között is böngészgetni.)

Az új dalokat meghallgatva, azt hiszem ez a lemez jobban fog tetszeni, mint elődje, a Zoot Woman. De még nem akarom elkiabálni, viszont az all time fav dalom már megvan: "Witness" a címe. Elsőre megfogott, és azóta sem ereszt, legalább 50x meghallgattam már, és újra és újra és újra akarom. Fantasztikus.

www.zshare.net/audio/64300698d9ba3bd2/

Aggresszív, dinamikus, ütős, kemény, szenvedélyes, az énekkel mégis benne van a finomság, és a hideg elektronikus recsegés mellé ez becsempészi a melegséget, amitől élet van ebben a dalban. E dal esetében is ki merem mondani, hogy ha szexuális aktust lehetne létesíteni a zenével, ennek a számnak nem tudnék ellenállni, annyira elragad.
Nagyon remélem, hogy a lemezhez kapcsolódó őszi turnén ezt a dalt nem hagyják ki, és Bécsben lesz hozzá személyesen is szerencsém. Egyszerűen ordít, hogy ez egy koncertre való muzsika. Már nagyon mennék. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dorsz.blog.hu/api/trackback/id/tr571320191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása