Új Moby-klip: "Mistake"

 2009.09.07. 21:13

Nagyon gyorsan véget ért a nyár, és betört az ősz, nem csak az időjárásban. Annyi minden történik kedveceim háza táján, túlélve az ubiszezont meg a nyaralást/fesztiválozás, hogy napi több írást is muszáj bedobnom. És itt van még egy mára:

Az új Moby-klip: "Mistake"

Moby sosem volt egy életvidám egyén, legutóbbi lemezével ezt újra megerősítette, és lehet ezért is nagy kedvencem. Még a legpörgősebb dalaiban is ott a depresszió, vagy valami negatív, amihez alapból vonzódom.
Moby legtöbbször képes arra, hogy a zenén túl a vizuállal is elérjen, lelken át. Nem egy videója nyitotta már ki a könnycsatornáimat, már ha a dalainak ezt nem sikerült egyből elérni. És ha mindenki magába néz, mindenkiben ott van egy kis Little Idiot.
A "Mistake"-et már a lemezről kilőttem egyik kedvencnek, élőben is nagy öröm volt az idei Balaton Sound-on, és most kislemez lett, klippel együtt, hurrá. Ma is sikerült szemen át méregtelenítenem, mint tótgabinak a dzsungelben, köszi Moby, még mindig szeretlek, te kis kopasz vegán lelkinyűg-társ.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorsz.blog.hu/api/trackback/id/tr601366914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása